Θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας ξεναγήσουμε στων αμπελώνα μας και να σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε το κρασί μας και μία ποικιλία κρασιών στον τόπο όπου παράγονται.
Η Οικογένεια μας καλλιεργεί τον Αμπελώνα έκτασης 4 στρεμμάτων από το 2005 καλλιεργώντας την ποικιλία ‘Αγιωργήτικο” , ένα ερυθρό ξηρό κρασί διάσημο για τα πολύπλοκα αρώματα, την ισορροπημένη οξύτητα και τις ευγενείς τανίνες που το κάνουν να ξεχωρίζει.
Κάθε Σεπτέμβριο κάνουμε τον τρύγο, μαζί με το πάτημα των σταφυλιών ακολουθώντας μια από τις σημαντικότερες αγροτικές εργασίες της Ελλάδας η οποία γινόταν αφορμή για γιορτή, συνοδευόμενος από τα ανάλογα έθιμα.