Το πολιτιστικό μας κέντρο  «Κήπος του Ιπποκράτη» χρηματοδοτήθηκε το 2008  από τα πολιτιστικά προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά 75%  μέσω της  ΑΝ.ΔΩ.

Εμείς με την σειρά  μας από το 2008 δημιουργήσαμε εκπαιδευτικά σεμινάρια και πολιτιστικά προγράμματα που στόχο είχαν την ευαισθητοποίηση των παιδιών μας σε θέματα αρχαίου ελληνικού πολιτισμού και προστασίας του  περιβάλλοντος , έτσι ξεκινήσαμε τις αναδασώσεις και τα προγράμματα προληπτικής υγείας. Μέσα σε διάρκεια 8 χρόνων φυτέψαμε 2000 δένδρα προσφοράς του Δασαρχείου Κω, το οποίο ευχαριστούμε για αυτήν του την συνεισφορά.

Επίσης συνεργαστήκαμε με Μ.Κ.Ο  και τον ΟΗΕ  δημιουργώντας προγράμματα για τα ασυνόδευτα ανήλικα παιδιά που ήρθαν στην Κω από τις εμπόλεμες ζώνες και  παράλληλα τα τελευταία χρόνια υποστηρίζουμε την οικογένεια της  Anne Makombe από την Ζιμπάμπουε έτσι ώστε τα ορφανά από πατέρα παιδιά της να συνεχίσουν το σχολείο δημιουργώντας την ελπίδα για ένα πιο αισιόδοξο και καλύτερο μέλλον.

Λόγο όμως που η οικονομική κρίση στην Ελλάδα χειροτερεύει μας είναι δύσκολο να συνεχίσουμε το έργο μας, έτσι αποφασίσαμε να ανοίξουμε τον λογαριασμό μας και να δεχτούμε δωρεές .

Εάν θέλετε να συνεισφέρετε στο έργο μας είτε στα προγράμματα αναδάσωσης , είτε στα προγράμματα της Αφρικής μπορείτε στέλνοντας μας λεφτά στον παρακάτω λογαριασμό της τράπεζας Πειραιώς και αναγράφοντας την αιτιολογία της δωρεάς σας.

BIC PIRBGRAA

BANK SHOP 1387 KOS

BANK ACCOUNT 6387-010173-101

IBAN GR81 0171 3870 0063 8701 0173 101

ΟΝΟΜΑ ΖΑΦΕΙΡΑΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

 

Σας ευχαριστώ πολύ

Ζαφειράτου Γιούλη ,

Υπεύθυνη πολιτιστικού κέντρου