Μέσα από αυτήν την σελίδα & μέσα από την τέχνη μου, θα προσπαθήσω να σας δώσω μια διαφορετική εικόνα για το τι θα πει πλανητής Γη για εμένα.
Η αρχαία Θεά Γαία ήταν για πολλούς πολιτισμούς η πρώτη πνευματική υπόσταση.
Η αναγκαιότητα της λατρείας της φαινότανε στα έργα τέχνης όλων των αρχαίων προγόνων μας.
Χωρίς αυτήν δεν υπάρχει πολιτισμός και οι προγονοί μας το γνώριζαν αυτό.

  • Το 2010 δημιουργήσαμε την ταινία «Γαία, ένα ποίημα στην μητέρα γη» το οποίο προβλήθηκε σε διάφορα διεθνή οικολογικά φεστιβάλ και αυτήν την στιγμή ταξιδεύει μέσω του μεγαλυτέρου οικολογικού φεστιβάλ στον κόσμο του Green Unpluged, στην Αμερική, την Νέα Ζηλανδία, την Ινδία .
  • Το παραμύθι «Γαία, η Μεγάλη Μητέρα» γράφτηκε το 2003 και είναι αφιερωμένο στις φυλές της Νοτίου και Βορείου Αμερικής και στους  αυτόχθονες πολιτισμούς της.

Με μεγάλη αγάπη αφιερώνεται στα παιδιά των Ινδιάνων, που ποτέ στην σύγχρονη παγκόσμια ιστορία, δεν αναφέρθηκαν ποτέ, τα βασανιστήρια που υπέστησαν αυτά και οι γονείς τους μετά την κατάκτηση της «αργής χελώνας» έτσι όπως ονόμαζαν, κάποτε, την ήπειρο τους.

  • Τα ποιήματα που μπορείτε να διαβάσετε βραβεύτηκαν το 2007 από τον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσό» .

Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερο από ποτέ, ουσιαστικά την στήριξη μας και οι μελλοντικές γενιές, φιλοσοφημένους προγόνους.
Εμείς πρέπει να είμαστε αυτοί.
Γιατί η Γη ανήκει στα παιδιά μας.

Ευχαριστώ πολύ όλους σας, που επισκεφθήκατε τον κήπο μας ηλεκτρονικά. Μας τιμά το ενδιαφέρον σας για την ιστορία και τον πολιτισμό.